agenda bbb trainingen

agenda bbb trainingen

Wil je een toegankelijke en inspirerende training volgen om je innerlijke wereld de aandacht te geven? Bekijk hier de agenda van onze trainingen bij de verschillende bbb health boutiques.

Workshop intuïtieve opstelling | o.a. 11 mei & 15 juni 2019 in Haarlem

Tijd: een workshop intuitieve opstelling duurt 3,5 uur in groepsvorm of 1,5 uur individueel. Er kan naar behoefte één losse workshop gevolgd worden of een rittenkaart aangeschaft worden. De workshop is toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen, ook zonder bbb lidmaatschap.

bbb Healthboutigue Haarlem biedt nu de workshop intuïtieve opstellingen aan. Loop je vast of ben je niet tevreden met hoe dingen nu gaan in je leven? Ben je vaak ziek, heb je het gevoel dat je teveel op je bordje hebt, of heb je andere vragen of klachten zonder duidelijke verklaring? Dan kan een (familie) opstelling uitkomst bieden. Een (familie) opstelling geeft inzicht in je systeem en kan ervoor zorgen dat je energie weer gaat stromen. Klik hier voor meer informatie over de workshop, locatie en kosten. Heb je nog vragen of wil je je aanmelden voor de workshop, stuur dan een mail naar: marlene@bbbhealthboutique.nl.

Oudertraining de dierenvriendjes | 30 oktober & 6, 13, 20 27 november & 18 december 2019 in Amsterdam 

Locatie: bbb health boutique Jordaan
Tijd:
 6 woensdagen van 20.00 tot 22.30 uur. 
Investering: 425 euro (inclusief werkboek, dierenvriendjes voorleesboek, talentenkaarten en online programma) 
Inhoud: In deze zes trainingen maak je kennis met toepassen van de dierenvriendjes methode in het dagelijks gezinsleven. De dierenvriendjes geven taal aan gedrag en emoties en leren kinderen wat aandacht en ontspanning is. Ze zijn een pedagogische en mindful handvat om kinderen tijdens het opgroeien zichzelf beter te leren kennen. Het helpen van kinderen om zichzelf te leren kennen, hun gedrag en emoties te leren begrijpen en stilte in zichzelf te vinden legt de fundering voor mentale en emotionele gezondheid gedurende de rest van hun leven. De training geeft je als ouder en opvoeder niet nog meer taken erbij maar is een behulpzame ‘tool’ waardoor je meer overzicht, rust en vriendelijke aandacht in de opvoeding zal gaan ervaren. 
Trainer: Kim Oostendorp verzorgt deze training in Amsterdam

Lees hier meer over de oudertraining de dierenvriendjes. Wil je je inschrijven? Heb je vragen of wil je gebruik maken van een geheel vrijblijvende kennismaking om te bespreken of de training bij jou past? Stuur gerust een mail naar: kim@bbbpsychologie.nl