agenda bbb trainingen

agenda bbb trainingen

Wil je een toegankelijke en inspirerende training volgen om je innerlijke wereld de aandacht te geven? Bekijk hier de agenda van onze trainingen bij de verschillende bbb health boutiques.

Geleide meditatie bij bbb health boutique 

Locatie: bbb health boutique Jordaan, bbb Utrecht, bbb Haarlem
Tijd: bbb Amstel vrijdag 8.45 uur, bbb Utrecht vrijdag 9.00 uur, bbb Haarlem donderdag 9.00 uur.
Inhoud: We zijn met van alles bezig, we verliezen steeds meer de stilte. We vergeten aandacht te geven aan onszelf, aan onze innerlijke stem en gevoelens. Neem eens per week bij bbb health boutique een momentje vriendelijke stilte voor jezelf.

De meditatie is geschikt voor beginners die willen leren mediteren, of voor jou als je twijfelt of dit iets voor jou is. Ervaren beoefenaars die graag willen mediteren in een groepsomgeving zijn ook welkom. De meditatie les duurt 30 of 60 minuten minuten en is in het Nederlands. 

Wil jij graag deelnemen? Als bbb lid kan je jezelf inplannen via de planningstool. Geen bbb lid? Mail dan voor een introductie naar info@bbbpsychologie.nl

Individuele MBCT training | Mindfulness en Bewustzijn

Locatie: bbb health boutique Amstel, Jordaan, Delft, Den Haag, Haarlem, Laren en Utrecht
Tijd: 4 tot 8 sessies van 1,5 uur
Investering: 4 sessies bedraagt 340 euro* (inclusief werkboek en online thuisprogramma)
Inhoud: In deze trainingen maak je kennis met toepassen van mindfulness in je dagelijks leven. Met mindfulness train je het vermogen om zonder oordeel volledige aandacht te hebben voor wat er op dit moment is. Je leert de werking van de mind kennen en hier meer grip op te krijgen. Deze methode leert je meer ontspannen met moeilijkheden om te gaan, minder te piekeren en meer van het leven te genieten. Het kan bruikbaar zijn in het dagelijks leven bij o.a. piekeren, stress, burn-out klachten, lichamelijke klachten en depressie. 

*De training komt bij bedrijven in aanmerking voor het persoonlijk ontwikkelings- of vitaliteits budget. Vraag gerust om een offerte.

Lees hier meer over de mindfulness en bewustzijn training. Heb je vragen of wil je gebruik maken van een geheel vrijblijvende kennismaking om te bespreken welke training bij jou past? Stuur gerust een mail naar: kim@bbbpsychologie.nl

Workshop intuïtieve opstelling | o.a. 9 december 2018, 26 januari, 2 maart, 6 april 2019 in Haarlem

Tijd: een workshop intuitieve opstelling duurt 3,5 uur in groepsvorm of 1,5 uur individueel. Er kan naar behoefte één losse workshop gevolgd worden of een rittenkaart aangeschaft worden. De workshop is toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen, ook zonder bbb lidmaatschap.

bbb Healthboutigue Haarlem biedt nu de workshop intuïtieve opstellingen aan. Loop je vast of ben je niet tevreden met hoe dingen nu gaan in je leven? Ben je vaak ziek, heb je het gevoel dat je teveel op je bordje hebt, of heb je andere vragen of klachten zonder duidelijke verklaring? Dan kan een (familie) opstelling uitkomst bieden. Een (familie) opstelling geeft inzicht in je systeem en kan ervoor zorgen dat je energie weer gaat stromen. Klik hier voor meer informatie over de workshop, locatie en kosten. Heb je nog vragen of wil je je aanmelden voor de workshop, stuur dan een mail naar: marlene@bbbhealthboutique.nl.

Mindfulness en Bewustzijn groepstraining | 3, 17 april & 8, 22 mei 2019

Locatie: bbb health boutique Jordaan
Tijd: 4 woensdagen van 20.30 tot 22.00 uur. De training is verspreid over een aantal weken zodat je de mogelijkheid hebt langdurig te werken aan je doelen.
Investering: 200 euro (inclusief werkboek en online thuisprogramma)
Inhoud: In deze vier trainingen maak je kennis met toepassen van mindfulness in je dagelijks leven. Met mindfulness train je het vermogen om zonder oordeel volledige aandacht te hebben voor wat er op dit moment is. Je leert de werking van de mind kennen en hier meer grip op te krijgen. Deze methode leert je meer ontspannen met moeilijkheden om te gaan, minder te piekeren en meer van het leven te genieten. Het kan bruikbaar zijn in het dagelijks leven bij o.a. piekeren, stress, burn-out klachten, lichamelijke klachten en depressie. 

Lees hier meer over de mindfulness en bewustzijn training. Wil je je inschrijven? Heb je vragen of wil je gebruik maken van een geheel vrijblijvende kennismaking om te bespreken of de training bij jou past? Stuur gerust een mail naar: kim@bbbpsychologie.nl