agenda bbb trainingen

agenda bbb trainingen

Wil je een toegankelijke en inspirerende training volgen om je innerlijke wereld de aandacht te geven? Bekijk hier de agenda van onze trainingen bij de verschillende bbb health boutiques.

Workshop intuïtieve opstelling | o.a. 11 mei & 15 juni 2019 in Haarlem

Tijd: een workshop intuitieve opstelling duurt 3,5 uur in groepsvorm of 1,5 uur individueel. Er kan naar behoefte één losse workshop gevolgd worden of een rittenkaart aangeschaft worden. De workshop is toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen, ook zonder bbb lidmaatschap.

bbb Healthboutigue Haarlem biedt nu de workshop intuïtieve opstellingen aan. Loop je vast of ben je niet tevreden met hoe dingen nu gaan in je leven? Ben je vaak ziek, heb je het gevoel dat je teveel op je bordje hebt, of heb je andere vragen of klachten zonder duidelijke verklaring? Dan kan een (familie) opstelling uitkomst bieden. Een (familie) opstelling geeft inzicht in je systeem en kan ervoor zorgen dat je energie weer gaat stromen. Klik hier voor meer informatie over de workshop, locatie en kosten. Heb je nog vragen of wil je je aanmelden voor de workshop, stuur dan een mail naar: marlene@bbbhealthboutique.nl.

Mindfulness en Bewustzijn groepstraining | 6, 13, 20 & 27 juni 2019

Locatie: bbb health boutique Utrecht
Tijd:
4 donderdagen van 19.45 tot 21.45 uur. 
Investering: 200 euro* (inclusief werkboek en online thuisprogramma)
Inhoud: In deze vier trainingen maak je kennis met toepassen van mindfulness in je dagelijks leven. Met mindfulness train je het vermogen om zonder oordeel volledige aandacht te hebben voor wat er op dit moment is. Je leert de werking van de mind kennen en hier meer grip op te krijgen. Je ervaart hoe je jouw gedachten en gevoelens vriendelijke aandacht en de ruimte kan geven. Deze methode leert je meer ontspannen met moeilijkheden om te gaan, minder te piekeren en meer van het leven te genieten. Het kan bruikbaar zijn in het dagelijks leven bij transformeren van belemmerende patronen die o.a. piekeren, stress, lastige gevoelens en burn-out klachten veroorzaken.
Trainers: Simone Scherpenzeel en Kim Oostendorp verzorgen samen deze training.

*De training komt bij bedrijven in aanmerking voor het persoonlijk ontwikkelings- of vitaliteits budget. Vraag gerust om een offerte.

Lees hier meer over de mindfulness en bewustzijn training. Wil je je inschrijven? Heb je vragen of wil je gebruik maken van een geheel vrijblijvende kennismaking om te bespreken of de training bij jou past? Stuur gerust een mail naar: kim@bbbpsychologie.nl