agenda workshops

agenda workshops

Wil jij een inspirerende training of workshop volgen? Bekijk hier de agenda van onze workshops bij de verschillende boutiques

Geleide meditatie bij bbb health boutique 

Locatie: bbb health boutique Jordaan, bbb Utrecht, bbb Haarlem
Tijd: Jordaan maandag 8.30 uur, Utrecht vrijdag 9.00 uur, Haarlem donderdag 9.00 uur.
Inhoud: We zijn met van alles bezig, we verliezen steeds meer de stilte. We vergeten aandacht te geven aan onszelf, aan onze innerlijke stem en gevoelens. Neem eens per week bij bbb health boutique een momentje vriendelijke stilte voor jezelf.

De meditatie is geschikt voor beginners die willen leren mediteren, of voor jou als je twijfelt of dit iets voor jou is. Ervaren beoefenaars die graag willen mediteren in een groepsomgeving zijn ook welkom. De meditatie les duurt 30 of 60 minuten minuten en is in het Nederlands. 

Wil jij graag deelnemen? Als bbb lid kan je jezelf inplannen via de planningstool. Geen bbb lid? Mail dan voor een introductie naar info@bbbpsychologie.nl

Individuele MBCT training | Mindfulness en Bewustzijn

Locatie: bbb health boutique Jordaan, bbb Utrecht, bbb Haarlem, bbb Delft en bbb Den Haag
Tijd: 4 of 8 individuele sessies van 1,5 uur, deze training kan je op jouw moment inplannen.
Inhoud: Door een 4 weekse mindfulness & bewustzijn training te volgen train je jouw mind, je leert de werking van de mind kennen. Door verschillende mindfulness oefeningen krijg je meer grip op je mind, en zie je wat jou tegenwerkt en wat je los kan kan laten. In de 8 weekse training leer je hoe gevoelens en emoties werken en train je de vriendelijke aandacht.

Lees hier meer over de mindfulness en bewustzijn training. Heb je vragen of wil je gebruik maken van een geheel vrijblijvende kennismaking om te bespreken welke training bij jou past? Stuur gerust een mail naar: kim@bbbpsychologie.nl

De dierenvriendjes gezinstraining (voor kinderen vanaf 4 tot 8 jaar)

Locatie: bbb health boutique Jordaan, bbb Utrecht, bbb Haarlem, bbb Delft en bbb Den Haag
Tijd: 4 trainingen van 1 uur*, de training kan naar jullie wens worden ingepland.
Inhoud: Een training waarin je als ouders/opvoeders met je kind(eren) vriendelijke aandacht geeft aan jullie innerlijke wereld en omgang met elkaar. Hoe ontwikkel je meer aandacht, ontspanning, betere omgang met gedrag en emoties in de opvoeding en het opgroeien?  De dierenvriendjes kunnen thuis worden ingezet als behulpzame 'tool' voor in de opvoeding (inclusief online programma met voorleesboekje en audio opnamen).
*het is voorafgaande van training ook mogelijk om gebruik te maken van twee oudergesprekken, om belemmerende patronen in kaart te brengen en deze met behulp van pedagogisch advies en de dierenvriendjes te doorbreken. 

Lees hier meer over de dierenvriendjes. Heb je vragen over deze training of wil jij met je gezin de training volgen? Stuur dan een mail naar: kim@bbbpsychologie.nl.

Food & Mindfulness groepstraining | 13 januari, 27 januari, 10 februari & 3 maart 2019

Locatie: bbb health boutique Jordaan.
Tijd: 4 zondagen van 13.30 tot 15.00 uur. De training is verspreid over een aantal weken zodat je de mogelijkheid hebt langdurig te werken aan je doelen. 
Deze mindfulnesstraining is speciaal gericht om de relatie met eten & jouw lichaam (weer) in balans te brengen. Je leert beter te luisteren naar je lichaam en hierdoor niet langer je lichaam te vullen maar te voeden. In deze training besteden we aandacht aan een ongebalanceerde relatie met voeding en het lichaam. We kijken naar de kern en de oorzaak zodat we hier op een effectievere manier op kunnen inspelen waardoor er meer balans ontstaat. Dit doen we door onder andere aandacht te besteden aan hoe jij je voelt en welke invloeden dit heeft op je eetgedrag. Ook leer je door de trainingen met behulp van mindfulness hoe je met je gedachten kan omgaan. Je wordt baas over je 'mind' en daarbij je eetpatronen. De training maakt je bewuster en het geeft je inzicht in je eigen (eet)gedrag.

Lees hier meer over de training. Heb je vragen over deze training of wil jij de training volgen? Stuur dan een mail naar: nina@bbbhealthboutique.nl.

Workshop intuïtieve opstelling | o.a. 9 december 2018, 26 januari, 2 maart, 6 april 2019 in Haarlem

Tijd: een workshop intuitieve opstelling duurt 3,5 uur in groepsvorm of 1,5 uur individueel. Er kan naar behoefte één losse workshop gevolgd worden of een rittenkaart aangeschaft worden. De workshop is toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen, ook zonder bbb lidmaatschap.

bbb Healthboutigue Haarlem biedt nu de workshop intuïtieve opstellingen aan. Loop je vast of ben je niet tevreden met hoe dingen nu gaan in je leven? Ben je vaak ziek, heb je het gevoel dat je teveel op je bordje hebt, of heb je andere vragen of klachten zonder duidelijke verklaring? Dan kan een (familie) opstelling uitkomst bieden. Een (familie) opstelling geeft inzicht in je systeem en kan ervoor zorgen dat je energie weer gaat stromen. Klik hier voor meer informatie over de workshop, locatie en kosten. Heb je nog vragen of wil je je aanmelden voor de workshop, stuur dan een mail naar: marlene@bbbhealthboutique.nl.

 

Mindfulness en Bewustzijn training | 3, 10 februari & 3 & 17 maart 2019

Locatie: bbb health boutique Haarlem
Tijd: 4 zondagen van 12.00 tot 13.30 uur. De training is verspreid over een aantal weken zodat je de mogelijkheid hebt langdurig te werken aan je doelen. 
Inhoud: In deze vier trainingen maak je kennis met toepassen van mindfulness in je dagelijks leven. Met mindfulness train je het vermogen om zonder oordeel volledige aandacht te hebben voor wat er op dit moment is. Je leert de werking van de mind kennen en hier meer grip op te krijgen. Deze methode leert je meer ontspannen met moeilijkheden om te gaan, minder te piekeren en meer van het leven te genieten. Het kan bruikbaar zijn in het dagelijks leven bij o.a. piekeren, stress, burn-out klachten, lichamelijke klachten en depressie. 

Lees hier meer over de mindfulness en bewustzijn training. Heb je vragen of wil je gebruik maken van een geheel vrijblijvende kennismaking om te bespreken of de training bij jou past? Stuur gerust een mail naar: roselie@bbbpsychologie.nl

De dierenvriendjes groepstraining voor kinderen (vanaf 4 tot 8 jaar) | 6, 20 februari & 6, 20 maart 2019

Locatie: bbb health boutique Jordaan
Tijd: 4 woensdagen van 14.00 uur tot 15.00 uur. De training is verspreid over een aantal weken zodat jullie de mogelijkheid hebben langdurig thuis te oefenen met de dierenvriendjes. 
Inhoud: Een training waardoor kinderen leren wat aandacht is, leren wat ontspanning betekent, ze leren hun lichaam voelen en zichzelf beter kennen. Als ouder leer je hoe je de dierenvriendjes ook thuis kan inzetten als behulpzame 'tool' voor in de opvoeding (inclusief online programma). 

Lees hier meer over de training met de dierenvriendjes. Heb je vragen over deze training of wil jij je kind(eren) aanmelden stuur dan een mail naar: kim@bbbpsychologie.nl.