Esther gelooft in de reis naar binnen als de essentie van groei. Alles is een projectie van je binnenwereld. Door jezelf volledig te accepteren en zelfliefde te ontwikkelen is alles draagbaar. Een kleine glimlach en een beetje humor is hierin onmisbaar. Want lichtheid is voor haar een belangrijk onderdeel van geluk. Esther is psychologe, cognitief gedragstherapeut en heeft een werkwijze die gebaseerd is op ACT en meditatie. 

Esther de Brouwer

Utrecht

Julie is psycholoog (Msc., lid NIP), trainer, reiki therapeut en yoga therapeut in opleiding met een achtergond in zen en vipassana meditatie. Haar missie is om vrouwen weer in hun kracht te zetten en leider te laten worden van hun eigen leven. Ze nodigt je uit een reis naar binnen te maken om zo inzicht te krijgen in patronen en overtuigingen en deze te doorbreken. Hierdoor kan je een leven kan gaan leiden in overvloed en vrijheid. Kernwoorden: enthousiast, warm, humor, scherp, open, verbindend en down-to-earth!

Julie de Ruijter

Haarlem

Kim gelooft dat een gelukkig en gebalanceerd leven start bij aandacht geven aan onze mentale en emotionele ontwikkeling en functioneren. Zij was voorheen behandelaar in de psychiatrie (GGZ, de Bascule). Als Mindfulness Based Cognitive Therapeut (MBCT) helpt zij jong en oud de werking van de mind te trainen. Kim is geregistreerd bij de Vereniging Gedragstherapie & Cognitieve Therapie (VGCT) en Vereniging Voor Mindfulness (VVM).
Kim Oostendorp

Amsterdam Jordaan Amstel

Sophie is psycholoog (Msc.), mindtrainer, en heeft zich de afgelopen tien jaar verder ontwikkeld op het gebied van neurofeedback, mindfulness en bewustwording, (echt)scheiding, opvoeding en communicatie met kinderen. Sophie gelooft dat je met een gebalanceerde mind veel positiever in het leven staat, weerbaarder en vitaler bent, en klachten kunt verminderen. 

Sophie van Schieveen

Amsterdam Jordaan Amstel