team

Esther is gecertificeerd docent power yoga, kinderyoga en coach Mindfulness-based cognitive therapy (MBCT). Esther is positief, no nonsense, creatief en is ruim 15 jaar bezig met meditatie en bewustzijn. Mindfulness is totaal niet zweverig, maar brengt aandacht terug in je leven waardoor je meer momenten van ontspanning, rust en geluk gaat ervaren!

Esther Croes

Kim gelooft dat een gelukkig en gebalanceerd leven start bij aandacht geven aan onze mentale en emotionele ontwikkeling en functioneren. Zij was voorheen behandelaar in de psychiatrie (GGZ, de Bascule). Als Mindfulness Based Cognitive Therapeut (MBCT) helpt zij jong en oud de werking van de mind te trainen. Kim is geregistreerd bij de Vereniging Gedragstherapie & Cognitieve Therapie (VGCT) en Vereniging Voor Mindfulness (VVM).
Kim Oostendorp

Amsterdam Jordaan Amstel Delft

Roselie is klinische- en gezondheidspsycholoog en mindfulnesstrainer. Zij vindt het wonderlijk hoe lichaam en geest samenwerken en welke rol je gedachtes hierbij kunnen spelen. Ben jij benieuwd hoe jij zelf je gedragspatronen kan veranderen om je mentaal en fysiek fitter te voelen dan kan je een afspraak maken met Roselie. Haar benadering is met aandacht, een open blik en zonder oordeel.

Roselie Huis in 't Veld

Haarlem

Simone ziet als psycholoog het aangaan van een behandeltraject echt als een waardevolle investering in jezelf. Een cadeautje. Ze stelt zich graag op als klankbord om jou te helpen inzicht te verkrijgen in niet-helpende patronen en deze te doorbreken. Ze gaat uit van de positieve factoren die al aanwezig zijn, en ontdekt samen met jou (en/of je kind) hoe deze uitgebouwd kunnen worden om vanuit daar weer zelf verder te gaan.

Simone Scherpenzeel

Utrecht

Sophie is psycholoog (Msc.), mindtrainer, en heeft zich de afgelopen tien jaar verder ontwikkeld op het gebied van neurofeedback, mindfulness en bewustwording, (echt)scheiding, opvoeding en communicatie met kinderen. Sophie gelooft dat je met een gebalanceerde mind veel positiever in het leven staat, weerbaarder en vitaler bent, en klachten kunt verminderen. 

Sophie van Schieveen

Amsterdam Jordaan Amstel