Stress & preventief burn-out

Stress & preventief burn-out

Effectief & duurzaam programma

In een tijd waar van iedereen steeds meer wordt verwacht is het goed om te zorgen dat je in balans blijft en goed blijft functioneren. Steeds meer mensen ervaren belemmeringen, stress, burn-out klachten. bbb psychologie verzorgt daarom een preventief burn-out programma, een duurzaam en effectief programma voor als je al in een burn-out zit of deze wilt voorkomen.

 

bbb psychologie staat voor preventieve gezondheid bevordering; meer aandacht voor onze psychische kant zal ertoe leiden dat we deze minder vrezen en zelfs burn-out kan worden voorkomen. Wanneer iedereen de mind zelf leert trainen bevordert dit onze mentale en emotionele gezondheid, er ontstaat oprechte zelfsturing, ontspanning en balans.

Wat levert het stress & preventief burn-out programma op?

✦ Als deelnemer van het programma onderzoek je verschillende levensgebieden om te zien waar belemmeringen, stress en disbalans vandaan komt of kan onstaan.
✦ Je leert de mind te observeren en te trainen, wat net zoals sporten het meest effectief is. Door observatie en training neemt het zelfinzicht toe en vergroot je op langer termijn de mentale en emotionele zelfsturing en dat geeft meer grip en balans. 
✦ In het programma is een 8 weekse mindfulness traject opgenomen, je leert de essentie van mindfulness kennen waardoor je aandacht en onstpanning toeneemt en de omgang met gedachten en gevoelens verbeterd. Er ontstaat meer mentale en emotionele (be)grip, ook op de belemmerende patronen die een gelukkige en gezonde levensstijl tegenwerken.
✦ Je krijgt extra persoonlijke begeleiding om diepliggende emoties die de oorzaak zijn achter belemmeringen, stress, burn-out los te laten.
✦ Het einddoel van het programma is een gezonde, bewuste en gebalanceerde levensstijl te realiseren zodat je energiek en krachtig in het leven kan staan.
✦ Het programma is gebaseerd op de Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) gebaseerd. Een effectieve therapie wanneer er sprake is van disfunctionele klachten en belemmerende gedragspatronen als; stress, stroom aan gedachten, depressie, verslaving etc. 
✦ Het programma wordt ondersteund met een werkboek en online programma.

Wie en waar?

Bij bbb werken psychologen, therapeuten, coaches en mindfulness trainers met brede ervaring op het gebied van arbeid & gezondheid.

bbb bekijkt een probleem holistisch, vanuit body, food & mind, door haar setting binnen de health boutique kan er in het programma ook voedings- en bewegingsadvies worden gegeven.

Het programma vind plaats in onze sfeervolle bbb boutiques en praktijken midden in de stad waar je als werknemer even kan ontsnappen aan de alledaagse drukte en er alle ruimte is voor jou!

Interesse?

Het programma is persoonlijk en op maat, we nemen daarom geheel vrijblijvend de tijd om een intake af te nemen en een behandeltraject voor te stellen. Maak daarvoor een afspraak met kim@bbbpsychologie.nl.

Dit traject word verzorgt op de locaties van bbb health boutique:
✦ Hazenstraat 53, Amsterdam 
✦ Kristalweg 27, Delft
✦ Houtplein 37, Haarlem 
✦ Oudenoord 219, Utrecht 

Kosten en tijd?

Het preventief burn-out programma bestaat uit verschillende onderdelen en we kijken naar een programma op maat waarna wij een offerte opmaken. Het uurtarief is 85 euro. Elke week ontvang je een sessie van 1 uur en deze wordt samen ingepland. 

Onze diensten dragen bij aan je persoonlijke ontwikkeling, je gezondheid en daarmee aan duurzame inzetbaarheid. Een traject bij ons komt in aanmerking voor het persoonlijk opleidings en vitaliteit budget van bedrijven. Tevens informeren en adviseren wij werkgevers om jou te steunen indien dit relevant en nodig is.

Tegenwoordig kan je als werkgever elk jaar bij Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid subsidie aanvragen zodat mindfulness binnen het bedrijf kan worden geïntegreerd. Op hun site staat omschreven waar een project aan moet voldoen om voor subsidie in aanmerking te komen. Yoga en mindfulness kunnen vallen onder de thema’s ‘gezond en veilig werken’ en ‘leercultuur voor werknemers’. Voor meer informatie https://www.agentschapszw.nl