persoonlijke coaching

persoonlijke coaching

bbb biedt individuele coaching in een fijne huiselijke setting, uitgevoerd door betrokken en ervaren therapeuten & psychologen. 

Stress, vermoeidheid en/of heftige omstandigheden kunnen een gezonde levensstijl in de weg staan. Hoe graag je het ook wil, soms lukt het simpelweg niet een gezond en positief leven te leiden. Heb je bijvoorbeeld last van een stroom aan gedachten, negatieve en verdrietige gevoelens, gebrek aan energie of motivatie? Mogelijk ervaar je onrust in je gezin? Als het niet lukt om de knop om te zetten, kan bbb psychologie hierbij helpen.

Wil jij een positieve switch maken en negatieve patronen doorbreken? Onze psychologen en therapeuten zijn betrokken, warm en professioneel, bekijk hier de verschillende diensten die zij verzorgen. Maak gerust gebruik van een geheel vrijblijvend telefonisch consult. Je kan dan bespreken welk bbb psychologie traject bij je past en je laten adviseren wat de mogelijkheden zijn.

Hoe meld ik mij aan?

Wil jij graag coaching ontvangen of heb je behoefte aan meer informatie? Stuur een mail naar: info@bbbhealthboutique.nl bbb psychologie neemt contact met je op. 

Tarief en vergoedingen?

Het uurtarief voor onze coaching is 105 euro. bbb psychologie is een particuliere en contractvrije praktijk wat betekent dat wij niet worden vergoed. Een voordeel hiervan is dat je geen verwijzing nodig hebt en het stellen van een diagnose niet verplicht is. Wij willen de privacy van jou waarborgen. Door zonder contracten te werken, worden wij ontslagen van de plicht vertrouwelijke gegevens met derden te delen. 

Vergoeding vanuit werkgever

Indien dit mogelijk is adviseren wij je om jouw werkgever om financiële steun te vragen. Vaak hebben werkgevers vitaliteits- of opleidingsbudgetten waaruit coaching betaald kan worden. bbb psychologie kan jou en je werkgever hierin adviseren.