over bbb psychologie

over bbb psychologie

bbb psychologie helpt jou bewust te worden van belemmerende patronen die voor klachten zorgen en deze te transformeren zodat je weer in je kracht komt. Samen besteden we liefdevolle aandacht aan jezelf!

De psychologen, therapeuten en mindfulness trainers van bbb geloven dat je het beste uit je zelf haalt zodra je mentale en emotionele bewustzijn groeit. Meer bewustzijn leidt tot meer mildheid en autonomie.

bbb psychologie onderscheidt zich door een mensgerichte, milde, holistische en praktische aanpak. Door onze coaching word je zelfbewuster, èn door onze behandeling in combinatie met vriendelijke en praktische aanpak leer je je zelfredzaamheid ten opzichte van je belemmeringen te vergroten. Je zal met meer daadkracht, acceptatie en (be)grip in het leven komt te staan.

Onze psychologen zijn gespecialiseerd in:

✦ Cognitieve gedragstherapie (geregistreerd bij Vereniging voor Gedragstherapie- en Cognitieve therapie)
✦ Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT, GGZ professionals)
✦ Schematherapie
✦ Meditatie | Mindfulness trainingen (geregistreerd Vereniging Voor Mindfulness)
✦ BRTT (Body Remember Trauma Therapy)
✦ Breathwork
✦ Burn-out en stress
✦ Depressie
✦ Angst- en dwang problematiek, overmatig controle behoefte
✦ Het behandelen van emotionele thema’s zoals boosheid, niet begrepen voelen, niet gezien, eenzaamheid, leegte etc.
✦ Binge eating / overeten
✦ Trauma

Maak hier kennis met ons team. bbb psychologie is gevestigd binnen bbb health boutique, een holistic gym met veel persoonlijke aandacht. Wij werken samen met diëtistes, personal trainers en fysiotherapeuten om voor iedere vraag een passende oplossing te bieden.