mindfulness voor kids

mindfulness voor kids

"Besteed liefdevolle aandacht aan je gezin"

Wil je jouw kind met aandacht en ontspanning laten opgroeien en opvoeden? Behoefte aan meer aandacht voor je kind en gezin? Gun je jouw kind bepaalde gedragskwaliteiten? Wil je bepaalde gezinspatronen doorbreken? Zonder dat dit heel ingewikkeld is zorgen de dierenvriendjes ervoor dat we in ons drukke bestaan onze innerlijke wereld en functioneren de nodige aandacht kunnen geven. Zo kan jij samen met jouw kind en gezin jullie innerlijke wereld vriendelijk leren opmerken en de aandacht geven waar nodig.

 

 

Wat kan je van deze training verwachten?

✦ We starten met tweetal oudergesprekken waarin de de tijd wordt genomen om bepaald gedrag, emoties en patronen binnen het gezin te bespreken en in kaart te brengen. De dierenvriendjes gezinstraining is vervolgens een behulpzame 'tool' om jullie te helpen de patronen te doorbreken. 
✦ Jullie leren in de gezinstraining 9 dierenvriendjes kennen. Door de kennismaking met de dierenvriendjes ontstaat er meer bewustzijn in (elkaars) gedrag, emoties en talenten (kwaliteiten).
✦ Gedurende de training oefenen we verschillende speelse en rustige aandacht- en ontspannings (mindfulness) oefeningen.
✦ Jullie leren wat contact maken met jezelf en elkaar inhoudt, hoe gevoelens en emoties werken en hoe je hiermee om kan gaan.
Als ouder ervaar je hoe je adequater en positiever kan reageren op bepaald gedrag en emoties.
✦ Gedurende de gezinstraining plannen we een tussentijdse evaluatie waarin we bespreken hoe de integratie van de dierenvriendjes thuis verloopt. We ronden het traject af met een oudergesprek waarin we een toekomstplan op maat doornemen.
✦ Als ouder krijg je toegang tot MIJN Mindtrainers; een online programma met meer uitleg over de dierenvriendjes als methode en pedagogische tools & tips.
✦ De training is geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Voor kinderen van 8 tot 10+ verzorgen wij de dierenvrienden mindfulness training.
✦ De gezinstraining bestaat uit acht sessies; vier oudergesprekken en vier bijeenkomsten met het gezin.
✦ De gezinstraining is inclusief het voorleesboek 'de klas van Kees de Kikker', de talentenkaarten en de stille kikker pauze audio oefeningen (t.w.v. 55 euro inclusief verzendkosten). Extra dierenvriendjes handvatten voor thuis waardoor de dierenvriendjes in jullie dagelijks leven integreren.
✦ De dierenvriendjes methode kan tevens worden geïmplementeerd als klasprogramma of groepstraining voor kinderen binnen het onderwijs en zorg organisaties. Vraag via het contactformulier gerust om meer informatie.

De training is echt iets voor jullie als...

✦ Je jouw kind meer aandacht, ontspanning of bepaalde gedragskwaliteiten gunt en wilt weten hoe jij dit met behulp van de dierenvriendjes kan brengen.
✦ Je behoefte hebt om op een vriendelijke manier met je kind contact te maken en te communiceren over gedrag en emoties.
✦ Je wilt ontdekken welke talenten jullie bezitten en welke jullie kunnen ontwikkelen.
✦ Je wilt ervaren hoe je naast je (drukke) leven meer aandacht en ontspanning in de opvoeding kan brengen.
✦ Je bereid bent om de dierenvriendjes te integreren in jullie dagelijks leven en 5 minuten per dag wilt reserveren om samen stille kikker pauzes oefeningen te doen.

Agenda & locatie 

 ✦ Gezinstraining | Op afspraak
Locatie: bbb health boutique Jordaan, Delft, Den Haag, Haarlem en Utrecht

Hoe verloopt de inschrijving?

Wil jij je graag inschrijven voor een training of heb je behoefte aan meer informatie? Stuur dan een mail naar: info@bbbpsychologie.nl. bbb psychologie neemt contact met je op. 

Kosten

Deze 8 weekse individuele gezinstraining kost 655 euro totaal.