mindfulness voor kids

mindfulness voor kids

"Besteed liefdevolle aandacht aan je gezin"

Voor een gelukkig leven en een goede persoonlijke ontwikkeling is het belangrijk om in balans op te groeien. Veel kinderen zijn net zoals ons heel druk en vinden het lastig hun aandacht te behouden, te kunnen ontspannen en met hun emoties om te gaan. Als ouder is het lastiger je eigen balans te vinden, laat staan je kind hierin ook nog voldoende te ondersteunen en aan te sturen.

Wil je jouw kind relax en met aandacht laten opgroeien en opvoeden? Behoefte aan meer aandacht voor je kind en gezin? Doe dan samen mee aan de dierenvriendjes training. Door de dierenvriendjes ontstaat er meer ruimte voor aandacht en ontspanning in jullie gezinsleven. Elk dierenvriendje heeft zijn eigen gedrag, emoties en talenten. Benieuwd op wie jullie lijken? 

Wat kan je van deze training verwachten?

✦ Jullie leren 9 dierenvriendjes kennen. Door de kennismaking met de dierenvriendjes ontstaat bij kinderen en ouders meer bewustzijn in (elkaars) gedrag, emoties en talenten.
✦ In de training staan we stil bij wat aandacht is en wat ontspanning betekent.
✦ Gedurende de training komen er verschillende speelse en rustige mindfulness oefeningen aanbod.
✦ Jullie leren wat contact maken met jezelf en elkaar inhoudt, hoe emoties werken en hoe je hiermee om kan gaan.
✦We staan stil bij wat lief zijn voor elkaar en jezelf betekent.
✦ De dierenvriendjes zijn voor jou ouder een leuke en behulpzame ‘tool’ in de opvoeding. Door het volgen van de training zal je meer ontspanning, aandacht en een vriendelijke omgang in de opvoeding ervaren.
✦ De training is geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Voor kinderen van 8 tot 12 jaar verzorgen wij de dierenvrienden gezinstraining.
✦ De gezinstraining is 4 keer en duurt 1 uur per keer, en kan je inplannen naar wens.
✦ Het is optioneel om voorafgaande van de gezinstraining gebruik te maken van twee oudergesprekken waarin de tijd wordt genomen om patronen binnen het gezin te bespreken. Na deze gesprekken ontvangen jullie de gezinswijzer. De gezinswijzer is een analyse van de patronen en advies op maat om deze zelf te doorbreken. De dierenvriendjes gezinstraining is vervolgens een behulpzame 'tool' om je hierbij te helpen.
✦ Bij de training hoort de dierenvriendjes wijzer, een handleiding en voorleesboek waardoor de dierenvriendjes in jullie dagelijks leven terug blijven komen.
✦ Je krijgt toegang tot een online ondersteunend programma met uitleg over de methode en pedagogische tools & tips.

De training is echt iets voor jullie als...

✦ Je jouw kind meer aandacht en ontspanning gunt en wilt weten hoe jij dit met behulp van de dierenvriendjes kan brengen.
✦ Je behoefte hebt om op een vriendelijke manier met je kind contact te maken en te communiceren over gedrag en emoties.
✦ Je wilt ontdekken welke talenten jullie bezitten en welke jullie kunnen ontwikkelen.
✦ Je wilt ervaren hoe je naast je (drukke) leven meer aandacht en ontspanning in de opvoeding kan brengen.
✦ Je bereid bent om de dierenvriendjes te integreren in jullie dagelijks leven en per dag 30 minuten te reserveren voor het doen van oefeningen.

Agenda & locatie 

 ✦ Gezinstraining | Op afspraak
Locatie: bbb health boutique Jordaan, Delft, Den Haag, Haarlem, Laren en Utrecht

Hoe verloopt de inschrijving?

Wil jij je graag inschrijven voor een training of heb je behoefte aan meer informatie? Stuur dan een mail naar: info@bbbpsychologie.nl. bbb psychologie neemt contact met je op. 

Kosten

Deze individuele gezinstraining met voorafgaande een oudergesprek kost 380 euro voor heel het gezin. Kijk hier voor meer informatie over ouder en kind coaching.