food & mind programma

food & mind programma

"Besteed liefdevolle aandacht aan jezelf"

Wil je meer grip krijgen op je voedingsgewoonten? Lukt het je maar niet om bepaalde patronen te doorbreken? Heb je soms het gevoel geen controle te hebben waardoor je je machteloos voelt? Of wil je juist teveel controleren waardoor je minder kunt genieten van eten?

We verzorgen bij bbb een 8-weeks coaching traject op gebied van food & mind zodat je jouw doelen op gebied van voeding weet te realiseren. 

Wat kan je verwachten?

✦ Het traject duurt in totaal 8 weken waarbij er ongeveer om de week gesprekken plaatsvinden 
✦ Om de beurt heb je een gesprek met een gedragstherapeut of diëtist. De gesprekken duren 30 à 60 minuten, afhankelijk van waar je in je traject zit.
✦ De gesprekken hebben een opbouwend karakter met een specifieke focus, toegepast op jouw situatie. Zo stel je doelen en krijg je op gebied van voeding persoonlijk advies en een plan op maat. 
✦ Je zult het patroon van gedrag, gedachten en gevoelens waardoor je belemmering ervaart in kaart brengen en tot nieuwe, begripvolle inzichten komen.
✦Je ontdekt wat je op dieper niveau echt nodig hebt en wat je kunt doen om jouw doelen te realiseren
✦ We besteden aandacht aan een gebeurtenis die ongemerkt veel invloed heeft op jouw huidige eetgedrag zodat jij deze kan verwerken.
✦ Je ontvangt allerlei praktische 'tools' waaronder mindfulness technieken om jezelf ook in het dagelijks leven te ondersteunen en te (blijven) coachen.

Dit programma is echt iets voor jou als…

✦ Je behoefte hebt aan duurzame verandering
✦ Je het gevoel hebt dat je alles al hebt geprobeerd en je nu echt meer grip wilt ervaren
✦ Je bereid bent om praktische handvatten te integreren in je dagelijks leven en per dag 30 minuten te reserveren voor het doen van oefeningen

Interesse in dit programma?

Maak gerust gebruik van een gratis kennismakingsgesprek met een Food-Mind specialist om te bespreken of deze behandeling bij jou past. Contactpersoon: kim@bbbpsychologie.nl

Kosten food & mind programma

Het basistraject bestaat uit 8 FOOD MIND sessies. De behandeling bedraagt minimaal 630 euro.