De dierenvriendjes training voor kind en gezin

De dierenvriendjes training voor kind en gezin

"Leer op een vriendelijke manier wie je bent"

Gun je jouw kind in deze tijd meer aandacht en ontspanning? Wil je op een fijne en leuke manier verbinden met je kind? De dierenvriendjes brengen in de waan van de dag momenten van positieve verbinding, aandacht en ontspanning. 

 

Wat kan je verwachten?

De dierenvriendjes hebben net als mensen allemaal hun eigen gedragskenmerken, talenten, gedachten, gevoelens  en emoties. Tijdens de training wordt in het gedrag van je kind de talenten van de dierenvriendjes zichtbaar en dat brengt direct positiviteit. De dierenvriendjes zijn behulpzaam want ze laten jou en je kind ook zien welke talenten helpend zijn om een fijne balans en levenshouding te ontwikkelen.  Je kind ontdekt tijdens de training hoe gedrag, gedachten, gevoelens en emoties werken. Alles wat je kind in zichzelf ervaart mag er zijn en dat geeft een dieper (be)grip. In elke training wordt een mindfulness thema besproken en oefenen we verschillende stille kikker pauzes om meer aandacht en ontspanning te ontwikkelen. Als ouder ontvang je toegang tot een online programma met pedagogische handvatten om thuis te gebruiken. Je ontvangt daarnaast het dierenvriendjes voorleesboek 'de klas van Kees de Kikker' met de talentenkaarten. 

Duur

De training bestaat uit 5 sessies van 1 uur, en vinden ongeveer om de week plaats. We starten en eindigen de sessies met een ouder-kind gesprekje (5 minuten). Je kan in de tussentijd bij ons een boekje lezen of boodschappen doen in de buurt. 

Voor wie?

✦ De training is geschikt voor ouders en opvoeders van kinderen tussen de 4 en 8/9 jaar
✦ Voor het gezin waar behoefte is aan verbinding, aandacht en ontspanning
✦ Voor ouders die inzichten en pedagogische handvatten wensen om beter aan te sluiten op het gedrag en emotionele behoeftes van hun kind
✦ Voor het kind wanneer bepaald gedrag, emoties of patronen de aandacht nodig hebben 

Duur en tarief 

De kindtraining bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1 uur. Het tarief bedraagt 400 euro (inclusief voorleesboek en talentenkaarten). Indien nodig kunnen we extra oudergesprekken adviseren. 

Locatie 

Deze dienst wordt op de volgende bbb health boutique locatie verzorgt:
✦ De bbb praktijk Hazenstraat 53 Amsterdam

Interesse?

Interesse om de training te volgen maak dan gebruik van een telefonische kennismaking. Stuur een mail naar: kim@bbbpsychologie.nl